12. mei 2018
Door veel reizigers wordt Port Antonio aangeprezen als het fijnste plekje op Jamaica. Als je van de drukke stad komt of de toeristische hotspot Negril dan is Port Antonio een heerlijk plekje om even bij te komen.
11. april 2018
Nepal staat natuurlijk bekend om zijn prachtige bergen maar je kan hier juist ook veel wildlife spotten. Het onderste gedeelte van Nepal, grenzend aan India, is een groot vlak en subtropisch gedeelte wat een perfecte woonomgeving is voor verschillende diersoorten. In deze regio genaamd Terai kun je makkelijk gezegd kiezen uit 3 gebieden om op safari te gaan: oostelijk Terai, centraal Terai en westelijk Terai.

09. februari 2018
Als je een vulkaan wilt beklimmen en je bent in Indonesië dan ga je toch al snel naar Mount Bromo op Java of naar Mount Agung op Bali. Die staan er namelijk bekend om, je maakt je beklimming bij zonsopgang, met of zonder ezel. Deze laatste vulkaan zou ik trouwens op dit moment even overslaan gezien de recente uitbarsting. Beter reis je gelijk door naar Lombok want hier staat Gunung Rinjani! Hieronder lees je alles over een trekking naar Mount Rinjani!
14. januari 2018
In Dubai moet alles groter, mooier, luxer en duurder. Als je er nog nooit bent geweest dan weet je eerst niet wat je overkomt. Een stad die eigenlijk uit het niks is opgebouwd midden in de woestijn. Met enorme wolkenkrabbers, luxe resorts, een grote haven in de stad met enorme jachten en ga zo maar door. Wij bezochten Dubai tijdens een tussenstop en hieronder vind je een aantal tips hoe je op perfecte wijze een kijkje kunt nemen in de luxe wereld van deze stad:

31. december 2017
Als je op reis gaat naar Zuid Afrika dan kom je al snel uit op de Garden Route. Ja, dit is een beetje afgezaagd maar het is écht één van de mooiste routes in het land. Daarbij is het makkelijk te rijden, redelijk veilig en vol met mooie stops. Uiteraard heeft Zuid Afrika veel meer dan deze route te bieden, maar dit zou minimaal een onderdeel moeten zijn van je reis door dit betoverende land! Benieuwd welke stops je zeker moet bezoeken op de Garden Route? Hieronder vind je 8 tips!
22. november 2017
Als je echt iets van Noorwegen wilt zien dan kan je dit het beste doen door je wandelschoenen aan te trekken, rugzak te vullen en de natuur in de lopen. Als je een auto hebt kun je prachtige roadtrips maken, maar voor de mooiste plekken moet je toch echt de weg af. Een meerdaagse tocht waarbij je in hutten slaapt is een ideale manier om al het moois te zien van Noorwegen. Hieronder lees je alles over het maken van een huttentocht in Noorwegen.

08. oktober 2017
Panama staat bekend om zijn schitterende San Blas eilanden, Panamakanaal en de groene jungle. Maar wil je even wat anders en wél genieten op een heerlijk eiland? Bezoek dan de eilanden van Bocas del Toro. Ook handig als je in Costa Rica bent, want dit is namelijk vlak over de grens!
20. september 2017
Als je naar de Azoren vliegt dan kom je al snel niet verder dan het eiland Sao Miguel. Ondanks dat dit een prachtig eiland is met veel mooie plekken, bestaat de Azoren uit meer dan alleen dit eiland. Één van de 8 andere eilanden is Santa Maria, dat bekend staat om zijn mooie stranden en de rust.

21. juli 2017
Als je in Zuid-Afrika bent dan moet je eigenlijk gewoon tijd vrij maken voor Lesotho. Lesotho is verstopt en omringd door Zuid-Afrika en wordt daarom ook vaak vergeten door reizigers. Met maar weinig inwoners, overweldigende bergen, traditionele stammen en uitgestrekte vlaktes, is dit eentje die je juist niet mag missen!
11. juni 2017
Veel mensen denken tijdens een wereldreis naar Nepal te gaan om ‘even’ de Himalaya’s te beklimmen. Dit valt in de meeste gevallen vies tegen want het zijn DE Himalaya’s! Afhaken halverwege, verdwalen of een helikoptervlucht is dan ook dagelijkse kost in deze befaamde bergen. Ook al ben je niet op doorreis maar ben je een doorgewinterde wandelaar, dan heb ik ook voor jou een paar tips voor een trekking in Nepal zodat jij deze klim wél afmaakt!

Meer weergeven

Lees meer over ons

 

Wil je weten of er al mensen zich hebben aangemeld voor je reis of wil je gewoon wat foto's bekijken? Bezoek dan onze Facebook of Instagram pagina. Vind je ons tof en heb je zin om ons te volgen, like ons dan ook! Je belevingen horen we ook graag met een berichtje op FB! 


Zakelijke gegevens

FoxTrips

Eursinge 8, 7935 AB Eursinge

info@foxtrips.nlVind ons hier


© FoxTrips 2018