Groepsreizen


hoe werkt zo'n groepsreis?

Groepsreis in Noorwegen

Het komt steeds vaker voor dat je wel op vakantie wil maar eigenlijk geen reisgenoot kan vinden. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat je vrienden baby's hebben, andere interesses hebben of gewoon omdat je single bent. En omdat (gelukkig) steeds meer mensen toch voor het eigen geluk gaan is een groepsreis een goede uitkomst! Zo kun je er toch lekker voor kiezen wat je zelf wil en dat in gezelschap van vele andere leuke mensen. Wil je liever met je groep vrienden, familie, collega's of kennissen op vakantie dan kun je de aanvraag indienen bij ons.

 

Het schema van de groepsreis is voor je vastgesteld en geregeld maar tussendoor is genoeg plek voor eigen invulling. Er zijn veel excursies te boeken tijdens de reis, veel dingen zelf te ontdekken of je kan gewoon even de tijd voor jezelf nemen. Hoewel er geen verplichtingen aan een groepsreis zitten, gaan we er uiteraard wel vanuit dat je graag nieuwe mensen leert kennen en met de groep ook dingen onderneemt. En de mensen die dezelfde reis boeken zullen vaak dezelfde insteek hebben als jij: een actieve en gezellige vakantie! Veel van je groepsgenoten zullen alleen boeken en dus zul je snel aansluiting hebben met anderen tijdens deze reis. Doordat de reis gericht is om in groepsverband activiteiten te ondernemen, zal er snel een leuke sfeer hangen en goede vriendschappen ontstaan.

 

Ondanks dat er vooraf zaken geregeld worden, is het nooit zeker of op de plaats van bestemming het ook precies zo zal lopen. Er is dus een mogelijkheid dat er iets geschoven wordt (in overleg met de groep) of bijv. dat er iets extra's wordt toegevoegd. Een flexibele instelling is daarbij dus wel nodig en houdt de vakantie voor jezelf en je groepsgenoten leuk.

 

De groep zal bestaan uit minimaal 6 personen tot maximaal 12 personen (ligt ook aan de bestemming) zodat de groep niet te groot wordt maar wel gezellig blijft. Tijdens de reis zal Nederlandse reisleiding de reis begeleiden om jullie een zo’n mooi mogelijke vakantie te geven. De reisleiding is dan ook gelijk het aanspreekpunt en is altijd beschikbaar bij vragen of problemen.

Wandeltocht in Noorwegen

overnachtingen

Met de groeps(rond)reis is het vaak zo dat je je kamer deelt met een groepsgenoot of meerdere groepsgenoten. Er bestaat de kans dat je in een gedeelde kamer slaapt die bedoeld is voor meiden en jongens. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen bij late boekingen bijvoorbeeld of omdat we op een slaapzaal slapen. Uiteraard proberen we dit zo veel mogelijk te ontwijken en het op te splitsen over verschillende kamers. Mocht je de voorkeur hebben voor een kamer alleen of andere voorkeuren, dan is het gewenst om contact op te nemen om te kijken naar de mogelijkheden en welke extra prijs daar  aan zit. Bij een ander soort reis zal dit niet van toepassing zijn en zul je bijv. een tent alleen krijgen.

wie zijn je reisgenoten?

Boek je de reis alleen en ben je benieuwd naar de groepssamenstelling van de bestemming, dan zoeken wij dit graag voor je uit! Er is een mogelijkheid om met een vriendinnetje of vriend/vriendin te boeken, maar dit zal in verhouding maar weinig voorkomen. Omdat iedereen bewust kiest voor een groepsreis zullen je groepsgenoten openstaan voor nieuwe ontmoetingen en voor het delen van alle belevenissen. Want zeg nou zelf, samen delen maakt de ervaring toch veel leuker?


Lees meer over ons

 

Wil je weten of er al mensen zich hebben aangemeld voor je reis of wil je gewoon wat foto's bekijken? Bezoek dan onze Facebook of Instagram pagina. Vind je ons tof en heb je zin om ons te volgen, like ons dan ook! Je belevingen horen we ook graag met een berichtje op FB! 


Zakelijke gegevens

FoxTrips

Eursinge 8, 7935 AB Eursinge

info@foxtrips.nlVind ons hier


© FoxTrips 2018