Over FOXTRIPS


FoxTrips is opgericht door en voor (jong) volwassenen om een ander soort vakantie aan te bieden dan de standaard vakanties. Of jij nou single bent, gelukkig getrouwd of een gezin hebt met kinderen, dat maakt allemaal niet uit zolang jij op zoek bent naar een gedurfde en intensieve vakantie! We richten ons op de reiziger die graag op zoek is naar een uitdaging in zijn/haar leven. Geen dagen zonnen of feesten maar juist reizigers die mee willen voor een nieuwe beleving. Hierbij staat het genieten van de omgeving voorop, het ontdekken van nieuwe dingen en het leren kennen van de cultuur van het land.

Waarom boek je met FoxTrips?

De reizen die aangeboden worden zijn zorgvuldig door onszelf samengesteld door op de bestemming onderzoek te doen en dingen zelf te ontdekken. We hebben daardoor veel kennis in huis van de omgeving, kunnen je tips geven en hebben dus een goed idee hoe de groepsreis zal verlopen. De  meeste optionele excursies die aangeboden worden, zijn ook zelf getest en daardoor kunnen wij een goed beeld geven wat we aanraden en wat niet. Daarnaast kunnen we een goede prijs bieden voor een goed geregelde vakantie doordat FoxTrips een eenmanszaak is. Kosten kunnen bespaard worden omdat we geen huur voor een pand betalen, geen dure verzekeringen nodig hebben of vast personeel moeten betalen. Meestal worden de reizen zelf door de oprichter begeleid en anders door een van de enthousiaste reisleiders. Ook houden we niet van onzinnige kosten zoals administratie- of boekingskosten, dus wordt dit niet in de prijs doorberekend.

Rondreis Costa Rica & Panama


Missie

FoxTrips is een eerlijke en transparante reisorganisatie die actieve, avontuurlijke en kwalitatieve groepsreizen aanbiedt voor reizigers van 18 t/m 45 jaar die naar iets grensverleggend op zoek zijn. De reizen zijn geschikt voor reizigers die een flexibele houding hebben, openstaan voor nieuwe dingen en graag hun ervaringen delen met anderen. Door samen te werken met lokale ondernemers helpen we de economie een handje op weg en krijgen we de mogelijkheid meer inside information te krijgen van de bestemming. Op advies dat ene verborgen strandje bezoeken of dat lekkere gerecht proberen zal extra waarde geven aan onze reizen. En uiteraard wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu, duurzaamheid en tonen we respect voor de lokale bevolking en omgeving.

 


Visie

Het doel is om te blijven ontwikkelen en open te staan voor nieuwe ideeën zodat heel het jaar verschillende type reizen aangeboden worden. Dit zal betekenen dat bestaande reizen aangepast kunnen gaan worden en nieuwe reizen toegevoegd worden aan het aanbod. Actief en avontuurlijk staan hierbij voorop, maar daarnaast moet er ook voldoende tijd zijn tijdens de reis om op een relaxte manier van de omgeving te genieten. De grootte van de groep zal niet veranderen om de intimiteit en het groepsgevoel te behouden.Lees meer over ons

 

Wil je weten of er al mensen zich hebben aangemeld voor je reis of wil je gewoon wat foto's bekijken? Bezoek dan onze Facebook of Instagram pagina. Vind je ons tof en heb je zin om ons te volgen, like ons dan ook! Je belevingen horen we ook graag met een berichtje op FB! 


Zakelijke gegevens

FoxTrips

Eursinge 8, 7935 AB Eursinge

info@foxtrips.nlVind ons hier


© FoxTrips 2018