08. oktober 2017
Panama staat bekend om zijn schitterende San Blas eilanden, Panamakanaal en de groene jungle. Maar wil je even wat anders en wél genieten op een heerlijk eiland? Bezoek dan de eilanden van Bocas del Toro. Ook handig als je in Costa Rica bent, want dit is namelijk vlak over de grens!
20. september 2017
Als je naar de Azoren vliegt dan kom je al snel niet verder dan het eiland Sao Miguel. Ondanks dat dit een prachtig eiland is met veel mooie plekken, bestaat de Azoren uit meer dan alleen dit eiland. Één van de 8 andere eilanden is Santa Maria, dat bekend staat om zijn mooie stranden en de rust.

21. juli 2017
Als je in Zuid-Afrika bent dan moet je eigenlijk gewoon tijd vrij maken voor Lesotho. Lesotho is verstopt en omringd door Zuid-Afrika en wordt daarom ook vaak vergeten door reizigers. Met maar weinig inwoners, overweldigende bergen, traditionele stammen en uitgestrekte vlaktes, is dit eentje die je juist niet mag missen!
11. juni 2017
Veel mensen denken tijdens een wereldreis naar Nepal te gaan om ‘even’ de Himalaya’s te beklimmen. Dit valt in de meeste gevallen vies tegen want het zijn DE Himalaya’s! Afhaken halverwege, verdwalen of een helikoptervlucht is dan ook dagelijkse kost in deze befaamde bergen. Ook al ben je niet op doorreis maar ben je een doorgewinterde wandelaar, dan heb ik ook voor jou een paar tips voor een trekking in Nepal zodat jij deze klim wél afmaakt!

24. mei 2017
Costa Rica heeft voor ieder wat wils: avontuurlijke activiteiten, prachtige stranden, diep groen regenwoud, verschillende wildlife en natuur en leuke Caraïbische dorpjes. Maar de vraag is wat moet je nou echt doen tijdens je reis? Hier de must do's!
24. mei 2017
Als je naar Nepal gaat ontkom je er niet aan om Kathmandu ook mee te pakken tijdens je reis. En de hoofdstad van Nepal heeft meer te bieden dan je zal denken. Hier mijn top 5 wat je in de stad zeker moet doen voordat je verder trekt om de Himalya's te beklimmen, wildlife te spotten of te gaan mediteren.

Lees meer over ons

 

Wil je weten of er al mensen zich hebben aangemeld voor je reis of wil je gewoon wat foto's bekijken? Bezoek dan onze Facebook of Instagram pagina. Vind je ons tof en heb je zin om ons te volgen, like ons dan ook! Je belevingen horen we ook graag met een berichtje op FB! 


Zakelijke gegevens

FoxTrips

Eursinge 8, 7935 AB Eursinge

info@foxtrips.nl

Tel. +31 (0)654656015

KVK: 65547004

Rekening: NL87SNSB0917657004


Partners


Vind ons hier


© FoxTrips 2017