SChotland


Schotland staat bekend om zijn dure whiskey, de Ben Nevis, blote billen onder de geruite kilts, doedelzakken, het monster van Loch Ness en natuurlijk de Schotse Hooglanden. Indien je maar een goede regenjas mee hebt dan zal je een mooie tijd hebben in dit land. Schotland is een perfect land voor de wandel- en natuurliefhebber. Omdat je tijdens verschillende wandelroutes relatief niet zoveel hoogtemeters hebt, afgezien van de Ben Nevis, is het een perfect land voor beginnende en ontspannende wandelaars.

 

Wandelreis West Highland Way - 10 dagen

Als echte wandelaar mag je de Schotse West Highland Way niet missen! Tijdens deze wandeltocht loop je door de groene weiden, de machtige hooglanden, oude ruïnes en kun je genieten van desolate uitzichten. Tijdens deze groepsreis wandel je elke dag ongeveer 20 km per dag.

Wandelreis West Highland Way in SchotlandLees meer over ons

 

Wil je weten of er al mensen zich hebben aangemeld voor je reis of wil je gewoon wat foto's bekijken? Bezoek dan onze Facebook of Instagram pagina. Vind je ons tof en heb je zin om ons te volgen, like ons dan ook! Je belevingen horen we ook graag met een berichtje op FB! 


Zakelijke gegevens

FoxTrips

Eursinge 8, 7935 AB Eursinge

info@foxtrips.nlVind ons hier


© FoxTrips 2018