Noorwegen


Een reis naar Noorwegen is voor velen dé kans om een avontuurlijke en sportieve reis te maken. Met al die machtige bergen, sneeuwvelden, natuurparken en honderden kilometers aan wandelpaden, kun je niet anders dan je bergschoenen aantrekken en de rugzak op doen! Omdat het zo goed geregeld is met de DNT berghutten, bewegwijzering en het toestaan van wildkamperen, kan elke outdoorfreak hier zijn hart ophalen.

 

Huttentocht in Jotunheimen -  10 dagen

Tijdens deze huttentocht kun je het mooiste en bekendste Nationaal Park van Noorwegen te voet ontdekken. Door de vele hoogtemeters is het een pittige tocht maar met de vele waanzinnige uitzichtpunten, geniet momentjes en al het natuurschoon, is dit eentje voor op je to do lijst! Je loopt hier van hut naar hut en geniet van al het moois onderweg.

 

 

Prijs € 1300,-

Huttentocht in Jotunheimen (Noorwegen)


Heb je geen idee hoe een huttentocht in Noorwegen eruit ziet? Kijk dan hier!

Lees meer over ons

 

Wil je weten of er al mensen zich hebben aangemeld voor je reis of wil je gewoon wat foto's bekijken? Bezoek dan onze Facebook of Instagram pagina. Vind je ons tof en heb je zin om ons te volgen, like ons dan ook! Je belevingen horen we ook graag met een berichtje op FB! 


Zakelijke gegevens

FoxTrips

Eursinge 8, 7935 AB Eursinge

info@foxtrips.nlVind ons hier


© FoxTrips 2018