Nepal


Als je van de bergen houdt, dan hou je van Nepal. Zo simpel is dat. Nepal is home of the Himalaya en geeft je tig veel mogelijkheden om een actieve vakantie te houden. Voor veel wandelaars staat uiteraard de Mount Everest (Base Camp) op hun to do lijstje maar Nepal heeft veel meer dan dat. Zo kun je ook prachtig wandelen in het Annapurna gebied of ga naar een wat meer geïsoleerde en onontdekte hoek van de Himalaya: Mustang. Want ook hier zul je genieten van deze machtige bergen. Als je meer zoekt dan alleen wandelen in de bergen dan kun je hier ook prima mountainbiken, raften (als je in het seizoen zit), kanoën, paragliden en zelfs klimmen. Als je wat meer tijd te besteden hebt, blijf dan wat langer in de dorpjes en steden hangen om ook de Nepalese cultuur te ontdekken. Er zijn namelijk genoeg stupa's (tempels) waar je een dagtaak aan hebt, te veel goden om te onthouden, offers die je eigenlijk snel weer wilt vergeten, feesten waar je sowieso bij wil zijn en genoeg lekker eten die je kan proberen!

 

Rondreis actie & cultuur - 16 dagen

Ben je een liefhebber van wandelen en actieve reizen maar wil je toch eigenlijk ook wel wat meer van het land zien? Dan is deze reis perfect voor jou. In 16 dagen hebben we de tijd om de stad Kathmandu te ontdekken, een 5-daagse trekking in het Annapurna region te maken, Chitwan Nationaal Park te bezoeken én wat mee te krijgen van de cultuur van Nepal.

 

Prijs vanaf  € 1450,-

Rondreis Actie & Cultuur in Nepal

Annapurna Circuit trekking - 23 dagen

Wil jij eigenlijk alleen maar een lange, zware, uitdagende en mooie trekking doen dan is dit eentje voor jou. Deze reis bestaat namelijk alleen uit wandelen! Als het weer mee zit dan is het mogelijk de klassieker "de Annapurna Circuit Trek" te voltooien in 14 dagen. Onderweg moeten we de beruchte Thorung La-pas trotseren en kunnen we zelfs een maximale hoogte bereiken van 5460 meter!

Annapurna Circuit Trekking in Nepal


Ben je benieuwd hoe z'n trekking eruit kan zien? Kijk dan hier!Lees meer over ons

 

Wil je weten of er al mensen zich hebben aangemeld voor je reis of wil je gewoon wat foto's bekijken? Bezoek dan onze Facebook of Instagram pagina. Vind je ons tof en heb je zin om ons te volgen, like ons dan ook! Je belevingen horen we ook graag met een berichtje op FB! 


Zakelijke gegevens

FoxTrips

Eursinge 8, 7935 AB Eursinge

info@foxtrips.nlVind ons hier


© FoxTrips 2018