Costa Rica


Een rondreis in Costa Rica en Panama is eentje waar je veel zal gaan genieten. Costa Rica is namelijk een walhalla voor natuur- en avontuurliefhebbers want jungles groener dan groen kun je alleen hier vinden! Je kan hier werkelijk ook van alles doen en daarom is het een perfecte bestemming voor veel mensen. Elke dag kan je genieten van het vele wildlife om je heen, prachtige natuur, vele excursies, gezellige locals en het lekkere weer! En wil je even wat anders? Bezoek dan gewoon de buurlanden Panama en Nicaragua waar ook genoeg te beleven valt.

 

Backpack rondreis Costa Rica (&Panama) - 17 dagen

Alle hoogtepunten van Costa Rica kun je na deze reis afstrepen. Tijdens deze 17- daagse groepsrondreis zullen we de jungle bezoeken, op het strand liggen, een wilde rivier trotseren, oog in oog staan met veel dieren en de eilanden van Panama bezoeken. Ondertussen kun je ook nog is veel extra activiteiten bijboeken om je reis nog leuker te maken! Want het gaat natuurlijk maar om één ding: Vier het leven!

 

Prijs vanaf € 1.750,-


Lees meer over ons

 

Wil je weten of er al mensen zich hebben aangemeld voor je reis of wil je gewoon wat foto's bekijken? Bezoek dan onze Facebook of Instagram pagina. Vind je ons tof en heb je zin om ons te volgen, like ons dan ook! Je belevingen horen we ook graag met een berichtje op FB! 


Zakelijke gegevens

FoxTrips

Eursinge 8, 7935 AB Eursinge

info@foxtrips.nlVind ons hier


© FoxTrips 2018